Novosti

Izlet u Travnik

 

02.06.2023 11:19
Slika
 

Naši učenici, koji su sudjelovali na natjecanjima iz vjeronauka i engleskog jezika, s njihovim profesoricama boravili su na jednodnevnom izletu u Travniku. 

Posjetili su Katolički školski centar Petar  Barbarić gdje su ih srdačno ugostili  upoznavši ih s likom i djelom Petra Barbarića, počastili ručkom, a nakon toga nazočili su i svetoj misi.

Boravili su i u rodnoj kući nobelovca Ive Andrića gdje su poslušali predavanje o njegovu životu i djelima te utjecaju na književnost. Sljedeće odredište bio je Zavičajni muzej Travnik i posjet OŠ Bila gdje su ih dočekali veseli učenici devetih razreda i pokazali svoju izložbu o životu Anne Frank.

Zahvaljujemo Mariji Ćavar, stručnoj savjetnici za engleski jezik u Zavodu za školstvo Mostar  i Željku Bušiću, stručnom savjetniku za vjeronauk, na izvrsnoj organizaciji ovog poučnoga i živopisnog izleta. 

Također, zahvaljujemo i domaćinima na divnom gostoprimstvu i ugodnom druženju. 

Bravo za vrijednu ekipu: Ivana Ćubelu i Anđelu Đotlo, Annu Talithu Thomas, Nataliju Prskalo, Saru Raič i njihove profesorice Draženku Karačić i Zoricu Miloš. 

                                                                                                                         Sara Raič, III.b

0 0