Novosti

Izložbom fotografija i „Kestenijadom“ obilježili smo važan dan za učenike

 

20.11.2023 21:31
Slika
 

Izdvojili  smo trenutak za foto-SEŠ kutak, tradicionalnu „Kestenijadu“ i podizanje svijesti o neprocjenjivoj važnosti mladih


U povodu Međunarodnoga dana srednjoškolaca koji se obilježava 17. studenoga Multimedijska sekcija naše škole osmislila je niz zanimljivih aktivnosti kojima smo obilježili ovaj važni dan za mlade. Na početku druženja, koje je upriličeno u predvorju škole i školskoj dvorani, poslušali smo predavanje o povijesnim razlozima obilježavanja ovoga dana i njegovoj važnosti, a nakon edukativnoga dijela druženje smo nastavili diveći se radovima naših učenika koji su svoju kreativnost iskazali na izložbi fotografija o temi „Jesen u Hercegovini“. Najbolji radovi su nagrađeni, a druženje smo upotpunili tradicionalnom „Kestenijadom“ guštajući u ovoj neizostavnoj jesenskoj deliciji.

Uz kreativnost učenici su pokazali i iznimnu spretnost sudjelujući u zabavnim igrama u školskoj dvorani.

Bio je to još jedan dan u SEŠ-u u kojem se isprepliću učenje, druženje i zabava, jedan u nizu onih baš po našoj mjeri, stoga izdvojite i vi trenutak za foto-SEŠ kutak na https://ekonomska-mostar.ba i uživajte u sjajnim fotografijama naših svestranih učenika.


Multimedijska sekcija

0 0