Novosti

Posjet Radiopostaji MIR Međugorje

 

02.12.2022 17:21
Slika
 

Prosinac smo započeli radno i zanimljivo. Članovi Multimedijske sekcije zajedno s profesorima posjetili su Radiopostaju MIR Međugorje i dvorac kod Nancy i Patricka.

Riječi dobrodošlice uputila nam je Sanja Pehar, glavna urednica, i upoznala nas s poviješću radijske postaje, njihovim načinom rada i vrijednostima koje njeguju. Pridružila nam se i voditeljica marketinga Antonija Bubalo te smo se uputili u razgledavanje prostorija koje su opremljene vrhunskom tehnologijom. Saznali smo mnoge zanimljivosti o radijskom novinarstvu, marketingu na radiju, simultanom prevođenju programa na strane jezike te o raznim društveno korisnim projektima koje ova iznimna medijska kuća promiče. 

Omogućili su nam i snimanje priloga za radijsku emisiju u kojem su sudjelovale naše maturantice Petra Bošnjak i Lorena Tomić, koje su se izvrsno snašle i potvrdile svoje novinarske vještine. Imali smo prigodu upoznati i ostale djelatnike radiopostaje Stanka Jerkovića, glavnoga tehničara, Velimira Begića, urednika web portala i Matea Ivankovića, službenog fotografa, koji su s nama nesebično podijelili svoja profesionalna iskustva na čemu im zahvaljujemo. 

Posebnu zahvalu upućujemo i ravnatelju Vedranu Vidoviću koji nam je omogućio ovaj posjet, družio se s nama te nam darovao monografiju za uspomenu. 


                                                                                                                                          Sara Raič III. b

0 0